splash1 splash2 splash3

Со комбинирање на Botox и Филери се постига експресно разубавување и подмладување.

Погоден за пациенти кои се премногу ангажирани или одбиваат хируршки Face-Lifting.

Повеќе

Решете го проблемот на мокри пазуви, дланки или табани за само 10 минути : безболен, брз безбеден и ефикасен третман за Хиперхидроза со Botox.

Повеќе

Единствени третмани за тинејџерски и адултни акни, флеки и лузни.

Златни козметички формули: антиоксиданси, овошни киселини, пептиди, ретинол, УВ заштитни фактори.

Повеќе

Мезотерапија и ролотерапија, за длабока хидратација,појачување на продукција на колаген и еластин.

Botox во превенција на кршење на кожата и продлабочување на постоечките брчки.

Повеќе