Вие се наоѓате: Botox > Подигање на гради со бotox

Подигање на гради со бotox

Со инјектирање на Botox во одредени точки на пекторалниот мускул се постига намалување на силата на мускулите кои ги влечат дојките надолу а истовремено зголемување на силата на мускулите кои ги подигаат градите.

Со овој третман не се зголемуваат градите туку се подигаат градите кои виснале после доење или при слабеење. Истовремено дава ефект на затегање на опуштената кожа. Третманот не е ефикасен кај големи дојки.

Врати се на врвот