Вие се наоѓате: Botox > Тенчење на листови

Тенчење на листови

Овој третман е баран од пациенти кои имаат дебели листови на потколениците, заради големата мускулна маса на m. Gastrocnemius. Со инјектирање на Botox се ослабува контракцијата на мускулот во состојба на мирување со што обемот на листот се намалува. Резултатот е видлив по 15 дена од апликацијата.

Врати се на врвот