Вие се наоѓате: Eлектродерматологија > Целулитис

Целулитис

Терапија на целулитот  претставува серијал од третмани со MPC, базирани на мускулни контракции кои предизвикуваат правилна лимфна дренажа на течности и токсини. Во комбинација со Мезотерапија за липоскулптура,  мануелна масажа и анти-целулитна диета ги дава посакуваните резултати.

Врати се на врвот