Вие се наоѓате: Eлектродерматологија > Електролиза

Електролиза

Електролиза е многу ефикасна метода за:

  • Отстранување на вирусни брадавици, папиломи и генитални кондиломи
  • Отстранување на старечки дамки, сенилни кератози, мали себацеални цисти, милиуми, ксантоми, преканцерози
  • Отстранување на телеангиектазии од лице, капилари,”Spider” невуси

Врати се на врвот