Вие се наоѓате: Филери

Филери

Со тек на време,кожата ја губи  природната хијалуронска киселина и колаген, што резултира со појава на нежни линии, брчки, истенчување и губење на еластичоста. Со инјектирање на хијалуронска киселина (природно постои во нашиот организам), која има моќ да врзува вода во кожата , веднаш се надокнадува изгубениот волумен и се пополнуваат нежните линии и длабоките брчки. Хијалуронската киселина, исто така, стимулира продукција на колаген.

Резултатите се моментални и изгледаат природно.

Колку трае ефектот на хијалуронска киселина?

Врати се на врвот