Вие се наоѓате: Филери > Пополнување на раце

Пополнување на раце

Со стареењето, кожата на рацете е еден од првите знаци на поминатите години, посебно кај луѓе кои биле повеќе изложени на сонце.

Кожата е дехидрирана, истенчена, прозирна, исфлекана и набрчкана. Подкожното масно ткиво е истенчено.

Пополнувањето со ретикуларна Хијалуронска киселина и длабоката рехидратација со неретикуларна Хијалуронска киселина  ја обновува кожата на рацете и дава помлад изглед од оној што одговара на вистинската возраст.

Процедурите се изведуваат под анестезија и се безболни.

Врати се на врвот