Вие се наоѓате: Контакт

контакт

Д-р Светлана Костиќ Петрушевска
11 Октомври 16/29
1000 Скопје
Македонија
Телефон: 02/ 3120 207

Доколку имате некои прашања слободно можете да не исконтактирате.

Вашето име *

Вашиот E-Mail *

Прашање *

Вашиот E-Mail е пратен!
Очекувајте одговор наскоро.

НАШАТА ЛОКАЦИЈА