Вие се наоѓате: Ласер > Фото-подмладување

Фото-подмладување

Со фото-рејувенација се постига стимулација на продукција на природниот колаген и еластин. Тоа го подобрува тонусот на кожата на лицето, вратот, деколтето и рацете без оштетување на површината на кожата.

Со  IPL се осветлуваат и пигментните дамки, црвените “вински” мадежи, проширените капилари, “Spider”невуси. Со неколку третмани  промените  може комплетно да се изгубат.

Третманот трае околу 30 минути а веднаш потоа пациентот може нормално да продолжи со секојдневните активности.

Пациенти со темна кожа не можат да се третираат со оваа метода.

Врати се на врвот