Вие се наоѓате: Мезотерапија

Мезотерапија

Мезотерапија е стара техника за инјектирање на корисни субстанции  директно во кожата, со најтенки иглички. Оваа техника се користи за брзи естетски цели или како инвестиција во успорување на процесот на стареење на кожата. Коктелот што се внесува содржи различни субстанции (витамини, амино киселини, минерали, ензими, избелувачи и други активни материи) зависно од потребите на кожата и каков ефект сакаме да постигнеме.

Техника на изведување на Мезотерапија

Врати се на врвот