Вие се наоѓате: Мезотерапија > Длабока хидратација

Длабока хидратација

ДЛАБОКА ХИДРАТАЦИЈА на кожата на лицето, вратот, деколтето и рацете. Третманот има брз видлив ефект на подмладување и освежување. Се изведува со неретикуларна хијалурунска киселина Teosyal meso киселина која има својство да врзува вода и на тој начин ја оптегнува кожата.

Teosyal Redensity е напредна формула на неретикуларна хијалуронска киселина обогатена со есенцијални субстанции за успорување на стареењето (витамини, амино киселини, минерали). Се изведува серија од 3 третмани на растојание од 2 до 3 недели.

Кумулативниот ефект обезбедува видливо подобрување на структурата на кожата, го враќа изгубениот сјај. За да се одржи постигнатиот ефект  на затегнатост потребно е да се направат 2 до 3 третмани во текот на годината, зависно од возраста и претходната состојба на кожата

Врати се на врвот