Вие се наоѓате: Мезотерапија > Избелување на хиперпигментации

Избелување на хиперпигментации

ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ ( флеки од акни, по бременост , старечки дамки ) настанати од различни причини, се забележува веќе по 2 – 3 третмани. Колку третмани ќе се потребни за дефинитивно избелување зависи од длабочината на наталожениот меланин. Затоа некои флеки побргу се губат а некои поспоро. Постапката се изведува на 10 – 14 дена.

Врати се на врвот