Вие се наоѓате: Мезотерапија > Избелување на темни подочници

Избелување на темни подочници

Темните кругови под очите не прават да изгледаме уморни и постари. Со медерните техники оваа состојба може значително да се подобри.

Со комбинирање на хемиски пилинг, мезотерапија со коктел за избелување на кожата, елиминирање на темниот пигмент и локално подобрување на циркулацијата  постигаме видливо избелување на круговите.

Следниот чекор е пополнување на вдлабнатите подочници и ублажување на сенките кои не можат да се прикријат и со најдобрите коректори. Се користи хилајуронска киселина која е најбезбедна за оваа регија.

Врати се на врвот